KUJDES NGA MBISHKRIMET NË FANELLA!

KUJDES NGA MBISHKRIMET NË FANELLA!

Një perëndimor kishte ndalur në rrugë një turist arab, i cili shoqërohej me një fëmijë të vogël dhe e kishte pyetur: Sa kushton ky fëmijë?

Prindi u çudit tepër nga kjo pyetje. Përse pyet kështu?- iu drejtua.

Ngase prapa, në këmishën e fëmijës tënd, ti paske shkruar: Baby For Sale – Fëmija për shitje!

Për të qenë më i vëmendshëm për rrobat që ua blen fëmijëve dhe për mbishkrimet që qëndrojnë në to, shiko në vijim disa nga kuptimet e tyre:

Zion
Çifut- sionist

Kiss me
Puthmë mua!

I’m ready for sexual affair
Jam gati për lidhje seksuale

Take me
Merrmë mua!

Christianity
Krishterimi

Vixen
Femër me moral të ultë

Follow me
Pasomë mua!

Christmas
Krishtlindjet

Nude
E zhveshur lakuriq

Buy me
Me bli mua!

I’m Christian
Unë jam i krishterë!

Whore
Lavire

Sow
Derrkuce

I’m Jewish
Unë jam çifut!

Theocrasy
Politeizëm/ T’i bësh shok Zotit

Pig
Derr

Bible
Bibla

Socialism
Socializëm

Pork
Mish derri

Birthday
Ditëlindje

Hussy
Femër e përdalë

Vice
Prostitucion

Church
Kishë

Chorus girl
Vajzë valltare

Vicar
Vikar / Famullitar

Madonna
Merjemeja e virgjër

Cupid
Idhulli i dashurisë

Gospel
Ungjilli

Lusts
Epshet

Dram
Gotë rakie/ Gllënjkë rakie

Adulterer
Lavir

Eccentricity
Sjellje të çuditshme, të pazakonshme

Brew
Ai që bën birra

Adultery
Amoralitet

Charm
Hajmali magjistaresh

Brahman
Famullitar hindus

Base-born
Fëmijë i paligjshëm

Spirit
Fantazmë, spiritual

Brandy
Pije dehëse

Bawdy
I pistë

Flirt
Flirton/Këndon këngë dashurie

Mason
Mason

Saint
I shenjtë (tek të krishterët)

We buy a people
Ne blejmë njerëz

Kirk
Kishë

Tippler
Pijanec

Clergyman
Klerik

Atheist
Ateist

Synagogue
Faltore çifute

Nike
Idhull, put

Burimi: http://www.alshamsi .net/islam/ mel/fanillah. html

Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI

18/01/2009, e diele

Vushtrri, Kosovë

Advertisements

One comment on “KUJDES NGA MBISHKRIMET NË FANELLA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s