Shembëlltyra e Muhammedit, alejhis selam dhe kontributi i tij për njerëzimin (Ders & Hutbe)

Dersi dhe Hutbeja që u mbajtën dje, 27.01.2012, në Xhaminë Shejh Zaid, në Vushtrri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s