DUA E SHTIMIT TË FURNIZIMIT

DUA E SHTIMIT TË FURNIZIMIT

O Zoti im, nëse furnizimi im është në qiell, atëherë zbrite në tokë, e nëse është në tokë, atëherë nxirre prej saj!
Nëse është larg, afroje, e nëse është afër, lehtësoje! Nëse është pak, shumoje, e nëse është shumë, atëherë më jep bereqet në të!
Nuk ka zot përveç Allahut të vetëm, Ai nuk ka shok! Atij i takon falënderimi dhe pushteti ndërsa Ai ka fuqi mbi çdo gjë!
Nuk ka zot përveç Teje, i pastër nga të metat je, ndërsa unë i kam bërë padrejtësi vetes sime!

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Perkthime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s