Ekzekutimi i muslimanëve në Iran

Foto e një të riu sunnit, Husejn Hudrijj, në Iran në çastet e ekzekutimit të tij.
E shihni, përshëndet familjen sikur të jetë në gëzimin më të madh. Autoritet shiite e ekzekutuan për shkak të aktiviteteve të tij në të mirë të komunitetit sunnit. Kështu vdesin trimat. Ky është një model i personalitetit shembullor të muslimanit.
Bëni dua për vëllezërit tanë në Iran ngase janë duke hequr të zitë e ullirit. Gjendja e tyre është më e keqe se ajo e të krishterëve dhe hebrenjve.
Allahu e mëshiroftë vëllanë tonë Husejnin ndërsa të tjerët i ndihmoftë!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: