Shiat vazhdojnë me ekzekutimin e sunnitëve!

Shiat, paçin mallkimin e Allahut, vazhdojnë me ekzekutimin e vëllezërve tanë sunnijj në Iran. Fotoja që shihni është e një të riu, i quajtur Rejsan Sari, i ekzekutuar nga autoritetet iraniane, për shkak të aktiviteteve në të mirë të komunitetit sunnijj atje.
Sigurisht, trimëria dhe llogaritja në shpërblimin e Allahut, e kanë bërë që edhe vdekjen ta sheh si mirësi. E shihni, e puth litarin. në të cilin edhe është varë!
O Allah! Ndihmoji vëllezërit tanë sunnijj në Iran ndërsa shkatërro armiqtë Tu ja Rabb!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s