SHTATË MIRËSI TË HESHTJES

SHTATË MIRËSI TË HESHTJES

1. Adhurim, pa u lodhur fare
2. Zbukurim, pa u stolisur fare
3. Autoritet, pa pushtet (imponim)
4. Kala-mburojë, pa mur
5. Nuk ke nevojë t’i kërkosh ndjesë a falje askujt
6. Mbulim i të metave të injorancës
dhe, e fundit,
7. Pejgamberi [alejhis salatu ves selam] ka thënë: “Kush e beson Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Fundit, le të flet mirë, ose le të heshtë!”

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Perkthime

2 comments on “SHTATË MIRËSI TË HESHTJES

  1. Pingback: Shtatë mirësi të heshtjes | Tuuba7 | Web Portal Informativ Islam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s