Bindu për këto tri gjëra

Bindu për këto tri gjëra:
1. Askush nuk të mëshiron sikur Zoti yt
2.Askush nuk di më mirë për brengën dhe hallin tënd se Zoti yt, dhe
3. Askush nuk ka mundësi të ta largojë atë të keqe sikur Zoti yt!

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Urtësi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s