I riu sirian dhe sexhdeja e parë

Një të riu sirian i ishte thënë t’i bënte sexhde Besharit ndërsa ai kishte rfeuzuar për çka edhe ishte ndëshkuar ashpër. Përse nuk i bëre sexhde kur ti në fakt ishe i detyruar (nuk do të llogaiteshe tek Zoti për këtë veprim)? Tha: Unë më parë nuk falja namazin, kështu që nuk desha që sexhdeja ime e parë të ishte për dike tjetër përveç Allahut, edhe pse isha në gjendje çfarë isha!

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Urtësi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s