Si zgjedhet dhëndëri sot

Kur ndonjë beismtar i sinqertë ta kërkon dorën e ndonjë vajze, prindërit dhe vajza nuk pranojnë, ngase është i varfër. Ndërsa kur ta kërkon dorën e saj ndonjë i pasur por mëkatar, pranojnë me arsyetimin se ‘Allahu do ta udhëzojë!’ Po, Allahu që udhëzon, a nuk është edhe Ai që furnizon?!!!

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Urtësi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s