03. Hoxhë Sedat Islami – Pejgamberi alejhi selam dhe etika e agjërimit

Emision i transmetuar para iftarit ne TV VALI Gjilan,
“Margaritaret e Ramazanit” 2012
Realizuar nga OJQ “Njeshmeria” Gjilan

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Video

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s