Efektet psikologjike dhe sociale të moralit të keq (video)

Studio Rinia Islame Paraqet HUTBEN e XHUMASË nga Hoxhë: Sedat Islami
Tema: Efektet psikologjike dhe sociale të moralit të keq
Mbajtur ne Xhamin “SHEIK ZAYED” në Vushtrri
Data: 31 – Gusht – 2012

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s