Sedat Islami – “Asnjë libër i shenjët nuk ka zbritur nga qielli”, përveç KUR’ANIT (video)

Hoxhë: Sedat Islami
Tema: “Asnjë libër i shenjët nuk ka zbritur nga qielli”, përveç KUR’ANIT
Mbajtur ne Xhamin “SHEIK ZAYED” në Vushtrri
Data: 31 – Gusht – 2012

Advertisements
By Hoxhë Sedat ISLAMI Posted in Video

One comment on “Sedat Islami – “Asnjë libër i shenjët nuk ka zbritur nga qielli”, përveç KUR’ANIT (video)

 1. Esselamu alejkum Shejh Sedat efendi.
  Lus Allahun Fuqiplotë që t’ju shpërblej me të mirat e Tij për punën dhe kontributin e juaj që jeni duke e dhënë në rrugën e Allahut, në përhapjen e fjalës se Allahut azze ve xhel-le. Kjo uebfaqe qenka mbushur me materjal dhe qenka shumë e pasur.
  Lus Allahun që ta shpërblej mundin dhe përveç Allahut askush nuk mund t’ju shpërblej
  Suksese në punë
  uesselamu alejkum

  Vëllau i juaj në Islam
  Fehimi
  St. Gallen
  Zvicër

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s