Çfarë e bëri Mursin të qajë

Çfarë e bëri Mursin të qajë
Shejhu Muhammed Hassan, gjatë një ligjërate publike, ndër tjera përmend edhe fjalët që ia kishte thënë Presidentit Mursi. Ihsin këto fjalët që e kishin bërë të qante atë nga frika e Allahut. Ishin fjalët e Amr Ibn el-Asit, çliruesit të Egjiptit, i cili kishte thënë: Sundimi i Egjiptit është baras me Hilafetin (sundimin e tërë ummetit)! Presidenti me të dëgjuar të kësaj fjale, nuk kishte mundur ta përmbante veten, andaj kishte qarë duek thënë se nuk kishte kuptuar përgjegjësinë e amdhe që kishte vetëm se pas ksëaj thënie të këtij sahabiu të nderuar, Allahu qoftë i kënaqur me të dhe të gjithë sahabet tjerë!

Advertisements

3 comments on “Çfarë e bëri Mursin të qajë

  1. Insh’Allah Allahu na dergon edhe shumë udhëheqësa te tjerë si Muhammed Mursi, Rexhep Taib Erdoganin që me te vertetë po bëjnë shumë nga aspekti fetar dhe kombëtar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s