LUTJE

LUTJE

muslim_dua

O Zoti im!
O Ti që krijove pa baba Isanë
Ti që ruajte Merjmen nga ata që e fyen dhe e shanë
Ti që bërë Sulejmanin t’iu flet atyre që farëra hanë
Ti që e mbrojte Musanë nga ai që “jam zot” ka thënë
Ti që deshe Muhammedin si asnjë krijesë më parë
ma largo brengën mua dhe të gjithë atyre që të thërrasin: O Zot!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s