13 THËNIET MË TË NJOHURA TË DR. IBRAHIM FEKIUT

13 THËNIET MË TË NJOHURA TË DR. IBRAHIM FEKIUT

ibrhaim fekiu

1. Zgjohu në mëngjes duke qenë i lumtur dhe optimist!
2. Kujdesu që buzëqeshja tërheqëse të jetë përherë në fytyrën tënde!
3. Paraprijua njerëzve me selam dhe përshëndetje!
4. Bëhu i vëmendshëm, i kujdesshëm!
5. Thirri njerëzit me emrat e tyre!
6. Trajtoje secilin njeri sikur të jetë më i rëndësishmi në këtë planet!
7. Fillo me lajka por mos e tepro (le të ngelë gjithçka në kuadër të mirësjelljes)!
8. Befasoje me surpriza të mira shokun e jetës!
9. Ata që i do, përqafoji!
10. Bëhu shkak që dikush të buzëqesh çdo ditë!
11. Jep – ndihmo të tjerët çdoherë!
12. Fali të tjerët!
13. Le të jenë shprehjet më të përdorura në fjalorin tënd: “Ju lutem!”, “Faleminderit!” Dhe mos harro që çdo moment të jetës sate të llogarisësh si të fundit, ngase, mund të jetë edhe i fundit. Jeto me besim, shpresë, dashuri, sakrificë. Çmoje jetën!

Burimi: http://www.thqafawe3lom.com/2013/04/13.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s