Kontakti

Sedat ISLAMI, hoxhë
Sekretar i KBI-Vushtrri
028 571 213
044 933 997
https://sedatislami.wordpress.com/
https://www.facebook.com/S.G.Islami

2 thoughts on “Kontakti

Add yours

 1. Selam
  E kam nje pyetje lidhur per 4 Muajt e Vitit Islam ne te cilin Allahu i Madherueshem na ka ndaluar luften ne keta Muaj. Muaji Muharrem qfare domethenie ka per popullin Islam shqiptar, dhe ju lutem me teper te spjegoni per kete muaj te shenjt.
  Allahu ju ruajt.

  1. Alejkum selam!
   Muaji Muharrem ehste muaji ne te cilin agjerimi ka nje vlere me te amdhe se ne cdo muaj tjeter, me eprjashtim muajit Ramazan.
   Eshte muaj i shenjte ngase ne te dnalohet lufta.
   Keshtu rendesia e ketij muaji, ka vecuar popull ndaj populli, ehste qe>
   1. Ti perkushtohemi ahdurimit,
   2. Te kujtojme shpirtin paqesor te fese sone.
   Pra te angayhohemi qe Islamin ta percojme sa me origjinal qe te jete e mundur.
   Allahu iu ruajt edhe juve!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: